Workshop intelege subconstientul copiilor

Ajuta-ne cu un ShareShare on FacebookShare on Google+

intelege subconstientul copiilor workshop gratuitÎnțelege subconștientul copilului.
Workshop minunat pentru copii, atunci când participă părinții.

Da, este un workshop pentru părinți. Acest seminar este GRATUIT!

 

Se spune că părinții vor întotdeauna binele copiilor, însă se întâmplă ca binele lor să nu coincidă cu binele copiilor. Se întâmplă să cerem de la copiii noștri, fără să ne dăm seama, ce au cerut și părinții noștri de la noi sau ce nu am putut noi să facem sau să realizăm. Să le stabilim o direcție a viitorului pe care poate ei nu o vor și nu pot să o contrazică. Să îi formăm în direcția opusă a ce le-ar fi lor bine, doar pentru că experiențele noastre ne-au durut prea tare și din prea multă iubire și din nevoia de a-i proteja îi îndepărtăm de la cine sunt ei cu adevărat.

Poate și noi, dacă stăm să ne gândim cu atenție, am reuși să facem o listă de reproșuri părinților noștri, că nu ne-au permis lucruri la timpul la care noi le-am simțit să le facem sau nu ne-au lăsat să ne lovim și ne-au protejat prea mult sau dimpotrivă ne-au lăsat să cădem prea tare. Poate ne-ar fi trebuit să fim îmbrățișați mai des sau dimpotrivă să fim lăsați în pace.

 

Cum știm ce e cel mai bine pentru copiii noștri?

 

Vă invităm la un workshop minunat adresat vouă, dragi părinți, unde vă vom arăta cum să vă ascultați copiii, pentru ca mai apoi ei să vă asculte pe voi.

Vă vom vorbi despre subconștient, despre programele pe care copiii noștri le adoptă datorită sau din cauza noastră și care sunt urmările.

 

Nu degeaba se vorbește despre cei 7 ani de acasă.

Creierul nostru funcționează pe mai multe frecvențe, dar la noi, la persoanele adulte. Până la vârsta de 7-8 ani, creierul copilului funcționează pe frecvența theta.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că mintea lor conștientă nu este delimitată de mintea subconștientă, iar tot ceea ce li se spune sau li se arată ori experimentează, se stochează direct în subconștient sub formă de programe, programe care influențează comportamentul lor de acum și care rămân și vor dicta comportamentul lor, mai târziu, în viață.

Înseamnă că ei, până la vârsta de 7 ani absorb convingerile și programele părinților, unele îi ajută, altele s-ar putea să îi limiteze în viață. Înseamnă că dacă noi nu suntem mulțumiți cu viața noastră, dacă avem convingeri care ne limitează, dacă avem relații nesănătoase cu părinții noștri, vom transmite mai departe lor aceleași probleme, același tipar în viață.
Predăm copiilor noștri un fel de iubire pe care o vor urma mai departe și pe care o vor preda și ei la rândul lor, așa cum au făcut-o părinții noștri. Noi nu vă învățăm cum să vă educați copiii, ci vă arătăm cum funcționează subconștientul vostru și al lor și care sunt urmările discuțiilor voastre cu ei sau felului în care le predați iubirea.

Vă arătăm ce urmări are încurajarea și ce urmări are pedeapsa, vă arătăm cum traduc copiii ceea ce noi credem că înseamnă motivație, ceea ce noi credem că e „cel mai bine pentru ei”.

Facilitatorii acestui seminar vor fi

Irina ȘTEFAN Instructor Certificat ThetaHealing®, Hipnoterapeut si Terapeut Bars® la Wisdom Of Love®

Andra PĂȘTINĂ: Terapeut ThetaHealing® si Hipnoterapeut la Wisdom Of Love®

Acest seminar este GRATUIT!

Durata evenimentului : 3 ore intense, de la ora 17:00-20:00

Data evenimentului : 24 Septembrie 2016

Locul desfășurării : Bucuresti, Sector1, Strada General Nicolae Dona, nr. 22-24, ap. 7

Vino la seminarul Înțelege subconștientul copilului, înregistrează-te în formularul de mai jos:

[inbound_forms id=”282″ name=”Workshop_subconstientul_copiilor”]

Adrian
Vino pe

Adrian

Pentru că sunt iubitor de oameni si sport. Ofer învățămintele acumulate în viața sportivă și antreprenorială.
De la primul antrenament până la ultima medalie cu toții suntem campioni in viață.
Adrian
Vino pe

Latest posts by Adrian (see all)

Ajuta-ne cu un ShareShare on FacebookShare on Google+