Voluntariat

Ajuta-ne cu un ShareShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn

Cautăm voluntari parteneri de Scris

Ne dorim foarte mult să oferim cele mai bune studii de caz şi cele mai bune informaţii din domeniul educaţiei sportive, a psihologiei copilului și a nutriției.

Vrem să atingem cât se poate de multe subdomenii ale educaţiei sportive, iar ajutorul tău sigur va face diferența. Avem atât de multe de dezvoltat în țara noastră încât fiecare dintre noi putem da o mână de ajutor.

Dacă ești pasionat de unul dintre domeniile: sport, psihologie, dezvoltare personală, nutriție şi vrei ca în timpul tău liber să ajuţi comunitatea sport-copii.ro , atunci fii partenerul nostru de scris pe blog.

Domeniile pe care  dorim să le dezvoltăm în următoarea perioadă sunt:

  1. Educaţie în domeniul activităților fizice (sport pentru o viaţă mai bună).
    Un exemplu de articol pe care să il scrii ar fi: “Lucrurile pe care trebuie să le am în vedere atunci când aleg un sport pentru copilul meu” sau “Cum aleg o activitate sportivă pentru copil”, ideile de abordat sunt infinite s.a.m.d.
  2. Educaţie în domeniul nutriției (alimente sănătoase, mituri și obiceiuri alimentare, etc).
  3. Portrete de campioni in viață: articole educative despre cum au început anumite personaje sportul și cum i-a ajutat in viața reală
  4. Informații din Psihologie care să te ajute în educaţia fizică și dezvoltarea personală;

 

Ce câștigi tu ca voluntar?

Îţi spunem din start că nu vom avea cum să-ţi oferim o recompensă financiară. (cel puțin nu acum) Proiectul în acest moment nu produce bani, iar activitatea noastră în viitorul foarte apropiat se concetrează pe dezvoltarea echipei și a proiectelor propuse de voluntari.

În schimb,

  • îţi oferim oportunitatea de a publica ideile în care crezi
  • te vom promova atât pe tine cât și ideile tale
  • îți vom fi alături în susținerea ideilor de proiecte ce pot dezvolta comunitatea prin activități sportive și civice în special adresate copiilor si tinerilor
  • îți com crea un profil de Editor pe site, și in curând vei devenii cunoscut pentru activitatea în care ești implicat.

Uite cum arată un profil de Editor
Editor sport copii

Colegii actuali, cum este și Ionuț Stancu, realizează materiale și dezvoltă proiecte din pură pasiune şi pentru că vor să ofere ceva celor din jur, comunității.
Fiecare dintre noi avem ceva de oferit comunității.

 

Dacă îţi doreşti să oferi şi tu la rândul tău ce ai învăţat deja, aşteptăm un email de la tine pe adresa contact@sport-copii.ro sau completeaza formularul de mai jos.

Nu este obligatoriu să ai abilităţi de blogger sau de scriitor. Aceste abilităţi se învaţă în timp, iar noi suntem aici să te ajutăm.

Hai să creştem împreună educaţia fizică, psihologică și nutrițională  în România. Copiii au nevoie de părinți informați și implicați. Aici intervine proiectul nostru.

Aşteptăm mesajul tău!

Ai curaj, fă primul pas, scrie-ne despre tine și ideile tale.

Ajuta-ne cu un ShareShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedIn