Trei ani fără zahăr mi-au schimbar viața!

Ajuta-ne cu un ShareShare on FacebookShare on Google+
Alice Cazan

Alice Cazan

Fă mereu ceea ce îți place şi construieşte din pasiune un viitor!
Alice Cazan

Latest posts by Alice Cazan (see all)

Trei ani fără zahăr au schimbat o întreagă concepție asupra vieții, o poveste plină de interes a autoarei, Sarah Wilson te va face să meditezi în momentul când alegi să consumi acest produs.

„Când am renunțat prima dată la consumul de zahăr am considerat că acest fapt a fost ca o invitație la a începe să trăiesc un nou mod de viață.

Sănătatea fizică și psihică  a fost transformată pe durata a mai multor saptămâni, iar după am împărtășit oamenilor programul meu de „Cum am realizat acest program de detox în opt săptămâni.”

După trei ani am fost întrebată „Tu ai renunțat…și cum te simți?”

Am renunțaț la zahăr, dar asta nu este o dietă. Nu este vorba despre o serie nebună de reguli și restricți de a slăbi.. Într-adevăr aceast fapt poate fi împărțit în două concepții

  • A trăi fără zahăr este un mod de viață de a trăi și fără mâncare procesată.
  • Renunțarea la zahăr este despre a mânca exact ceea ce mâncau bunicii nostri, înainte bineînțeles de a apărea aditivele. Cu o sută de ani în urmă, oameni mâncau ouă la micul dejun, carne la prânz, legume preparate simplu, fructe ca pe un desert și beau lapte des. Cu o sută de ani în urmă erau doar câteva cazuri de obezitatea și problemele cu inima, față de prezent în care aceste problem au crescut într-un mod semnificativ.

Să revenim totuși la întrebare: “  Tu ai renunțat la zahăr, și cum te simți?”

Răspunsul meu a fost:  “Minunat!”

 

Cum renunțarea la zahăr mi-a îmbunătățit sănătatea:

  1. Pielea mea a fost mai luminoasa și ridurile au început să dispară.Cred că reacțiile zahărului cu corpul nostru au o structură toxică, zahărul face colagenul și elastenul să fie mult mai slabe, și mult mai dăunător astfel în combinație cu soarele. Pielea mea se schimbase dramatic când am renunțat la zahăr, treptat câteva din ridurile pe care le aveam au început să se diminueze, iar corpul a inceput să facă conexiuni cu o viață fără zahăr.
  2.  Am slăbit!În opt săptămâni am slăbit o parte din kilogramele pe care le acumulasem din cauza boli de tiroidă, nu am slăbit mult, dar vizibil arătam mai puțin grăsuță și eu mă simțeam mai bine cu noile kilograme potrivite vârstei mele. Acum am abdomenul mai plat, nu mai am problem mari nici cu balonarea.
  3.  Mănânc mult mai bine, fară nicio restricție niciodată, mănânc abundent și oricând. Am înlocuit zahărul cu arome natural, ca atunci când eram copil.
  4.  Am mai mult auto-control.Un studiu publicat de „American Psychological Association” a găsit că auto-controlul este o resursă limitată, avem nevoie de a o gestiona prin intermediul zilelor noastre. Oamenii de știință au recomandat limitarea numărului de mandate restrictive în viața noastră pentru a ne dedica fizic și psihic lucrurilor care contează cu adevărat. Așa că: nu dietă! Acordați timp pentru probleme de dragoste, carieră și de călătorie, și care vă doriți să fie în viață. Am recăpătat apetitul natural și libertatea pe care mi-o doream…este magic.

Renunțarea la zahăr e o mare provocare, crezi că ai putea să îi faci față?

 

 

Sursa: http://www.everydayhealth.com

Ajuta-ne cu un ShareShare on FacebookShare on Google+