august 6, 2017

Inscriere Tabara

Vă rugăm să citiți cu atenție și să respectați termenii si conditiile in care se va face incrierea in tabara de schi.

ÎNSCRIEREA
Formalitățile de înscriere cuprind următorii pași:

1. Se completează de către părintele copilului formularul de înscriere de mai jos. Atentie acesta este un formular de inscriere foarte simplu. Daca aveti nevoie de lamuriri va rugam sa folositi formularul de contact sau ne puteti suna la 0730007183  Adrian Ficker
2. Se achită taxa de participare integral sau jumătate dupa ce locul si detaliile au fost confirmate telefonic cu unul dintre coordonatorii taberei.
3. În cazul neachitării avansului rezervarea se anulează si veti fi contact telefonic.
4. Se restituie 50% din prețul taberei în cazul în care se renunță la tabăra cu maxim o saptamana înaintea taberei

ECHIPAMENTUL
Echipamentul de schi este asigurat de noi pe toata perioada taberei. Skypass-ul nu este inclus in tariful taberei. Acesta se va achita la sfarsitul taberei in functie de grupa din care face parte: incepatori, intermediari, avansati. Incepatorii fac mai putine coborari si folosesc mai putin cablul iar avansatii fac multe coborari.
Copilul trebuie să aibă la el haine necesare pentru toată durata taberei. Să aiba haine de schimb în cazul în care se uda, se murdareste, se rupt etc. Alte elemente vestimentare necesare: papuci, sticla de 1 litru pentru apa, lanternă si baterii de schimb, rucsac mic. Să aibă la îndemână carnetul de elev stampilat. Încărcarea cu mai mult decât echipamentul cerut în tabara, nu face altceva decât să îngreuneze deplasarea copilului Dvs, implicit a grupului din care face parte. 

TELEFOANELE MOBILE
Tabara are un telefon de serviciu pentru a contacta copiii. Deasemenea, instructorii si coordonatorii nostri au in agenda telefonica numerele de telefon comunicate pentru a va suna in caz de urgenta.
Copiii nu au voie să folosească telefoane mobile în timpul activităților zilnice din tabără.
Telefoanele se strâng, seara copii vor primi telefoanele pentru a putea comunica cu Dvs.
Strângerea acestora reduce considerabil riscul de pierdere, furt sau deteriorare a telefoanelor. Utilizarea telefoanelor în timpul activităților, scade atenția copiilor. De același regim se numără și MP3 Player-ele sau alte dispozitive de ascultat muzica cât si tablete sau laptopuri.

MEDICAMENTELE
În situația când copilul dvs este sub tratament pe perioada taberei, medicamentele se predau directorului de tabără, iar tratamentul va fi administrat conform prescripției medicului. Ele vor fi administrate după caz sau returnate la finalul taberei evitând astfel consumul necontrolat. Tabăra are o trusă de prim ajutor care acoperă situațiile ce pot apărea și pot fi gestionate de echipa noastră. Pentru situații mai grave se apelează la salvamont sau după caz la un medic. De asemenea dacă copilul răspunde mai bine unor anumite medicamente vă rugăm să le trimiteți cu el în tabără, în cazul alergiilor vă rugăm să precizați, dacă aveți cunoștință, natura lor și tratamentul impus de medic.

PORNIREA ÎN TABĂRĂ
Transportul copiilor pana in tabara se va realiza de catre parintii acestora. Deasemenea ne-ar facea mare placere sa cunoastem fiecare parinte si un eventual apartinator de back-up.

Pe perioada tabere asigurăm noi transportul. 

DOCUMENTE NECESARE
Adeverință medicală că este sănătos și apt pentru efort fizic (de la medicul de familie), carnet de elev.

FOTO
În taberele organizate de noi, vor fi făcute fotografii si materiale filmate cu copiii din tabără.
Pozele vor fi facute atat cu aparat foto cat si cu telefoane mobile. La sfarsitul taberei vom oferi pozele atat cele mai reusite cat si cele mai tremurate sau nefocalizate.

EXCLUDEREA DIN TABĂRĂ
După începerea taberei, dacă copilul dvs consumă alcool sau droguri, fumează, absentează sau refuză să participe la activități fără motive întemeiate, fură, are accese de violență sau rasism, nu respectă regulile de conduită, directorul de tabără sau organizatorii sunt îndreptățiți să va solicite ca în cel mai scurt timp să retrageti copilul din tabără fără posibilitatea de a recupera plata serviciilor. Vă asigurăm ca echipa noastra va face tot posibilul ca toți copiii să beneficieze de un regim uniform.

DAUNE
În cazul în care copilul dvs, din neatenție sau din rea voință produce daune în interiorul locației taberei, echipamentelor din tabără sau tertelor persoane, părinții sau tutorele legal vor fi obligați să suporte daunele aferente.

Formular inscriere in tabara de schi

Subsemnatul, părintele/tutorele participantului am luat la cunoștință de regulile generale de participare în taberele organizate de Sport-Copii. Sunt de acord cu clauzele contractuale stabilite de comun acord.