tabara schi predeal 2018 si cursuri private schi

DE CE NOI

ORGANIZAM TABERE DE 20 DE ANI

experimentati

Organizam tabere de Vara si Iarna inca din 1998.

MONITORI SKI

Suntem monitori de schi si instructori pentru monitori de ski.

iubim copiii

Iubim copii si reusim sa ne intelegem foarte bine cu ei in tabara.

Orice intrebare ai te rog sa ne scrii. Iti raspundem imediat.

Despre Noi

Cristi Mazarache si Marian Codleanu, am terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport, monitori de schi cat. 1-a; suntem calificati de Federatia Romana de Schi-Biatlon, si facem parte din conducerea Asociatiei Nationale a Monitorilor de Schi din Romania si Asociatiei Scolilor de Schi din Romania. Participam si la formarea monitorilor de schi din tara. Am concurat in Campionatul National de Off-road din Romania, ocupandu-ne de mult timp si cu organizarea si coordonarea taberelor de vara si de iarna pentru copii, actiuni de team-building, si nu in ultimul rand, cooperam la conducerea scolii de schi “2Extreme”. Din patrimoniu palmareselor echipei 2Extreme, putem aminti clasarea intre primi cinci concurenti la Campionatele Nationale de Schi Alpin, un loc trei si un loc cinci la etapele de Campionat National de Off-road.

ECHIPA COORDONATORI TABERE SI CURSURI PRIVATE

Hai sa faci cunostinta cu noi

CRISTIAN MAZARACHE

Coordonator principal si Monitor Schi
Monitor de ski, coordonator de tabere din 1998 pana in prezent. Specialist supravietuire in echipa vanatori de munte. Instructor acreditat de ski. Fondator al scoli romane de ski.

Marian Codleanu

Coordonator Tabara si Monitor Schi
Am terminat Facultatea de Educatie Fizica si Sport. Sunt monitor de schi cat. 1-a; Sunt calificat de Federatia Romana de Schi-Biatlon, si fac parte din conducerea Asociatiei Nationale a Monitorilor de Schi din Romania si Asociatiei Scolilor de Schi din Romania.

Adrian Ficker

Manager Proiect
Manager al programului Copii Campioni in Viata. Coordonator ONG Sport-Copii.ro Antrenor de Scrima.

CONTACTEAZA-NE

Poti sa ne scrii orice intrebare si iti raspundem imediat