Arte martiale pentru copii

Ajuta-ne cu un ShareShare on FacebookShare on Google+

Arte martiale

Varsta potrivita:

Nu exista o varsta anume la care un copil sa inceapa antrenamentele de arte martiale. De cele mai multe ori parintele este cel mai in masura sa judece daca copilul este pregatit sa inceapa o forma sau alta de pregatire in artele martiale. Copii trebuie sa poata sa urmeze instructiuni si sa imite actiuni care le sunt aratate. O sugestie potrivita legata de  varsta la care parintii se pot gandi sa isi inscrie copiii la cursurile de arte martiale este intre 5 ani si 10 ani. Acest interval de varsta este influentat de teoria potrivit careia daca un copil este capabil sa activeze intr-un mediu scolar, atunci va putea incepe sa participe la antrenamentele de arte martiale.

Reguli:

Nu exista reguli speciale pentru arte martiale.

Disciplinele de arte martiale lucreaza cu doua concepte centrale de disciplina si respect. Un copil va fi invatat un set de reguli si principii care trebuiesc a fi urmate.

Cui se potriveste:

Cursurile de arte martiale sunt o activitate buna pentru baieti si fete de orice varsta. A experimenta această ramură sportivă va ajuta copilul să isi insuseasca abilitati importante in viata, precum: diciplina, concentrarea sau respectul. In plus, copilul va invata despre siguranta personala si vigilenta.

Cursurile de arte martiale sunt variate si implica nivele variate de contact fizic. Este recomandat sa va informati atunci cand doriti sa va inscriati copilul la un club de arte martiale despre modalitatea in care se desfasoara antrenamentele. Multe dintre clasele de arte martiale lucreaza pornind de la premisa de respect pentru oponenti si principiul de a nu lovi sau rani un oponent.

Inscrieri:

Clasele de arte martiale primesc inscrieri pe parcursul intregului an. Cele mai multe clase pentru copii coincid cu semestrele scolare. Copii pot fi inscrisi de obicei inainte de inceperea fiecarui semestru. Cu toate acestea, multe clase vor accepta inscrieri in timpul semestrului, in functie de numar de participanti si disponibilitate. Contactati scolile de arte martiale locale pentru mai multe detalii despre inscrieri si disponibilitate.

Informatii ajutatoare:

În clasele de arte marțiale, copiilor li se va dezvolta:

  • Disciplina
  • Concentrare
  • Flexibilitate
  • Forta mentala
Adrian
Vino pe

Adrian

Pentru că sunt iubitor de oameni si sport. Ofer învățămintele acumulate în viața sportivă și antreprenorială.
De la primul antrenament până la ultima medalie cu toții suntem campioni in viață.
Adrian
Vino pe

Latest posts by Adrian (see all)

Ajuta-ne cu un ShareShare on FacebookShare on Google+